Sunday, November 23, 2014

GOOD MORNING

Miremengjes te gjithe juve! Ishim mbreme me vajzat,nuk arritem te rrime shum sepse te gjitha ishim zgjuare heret. Por arritem te rrim vetem ne oren 01:00.
Ishim ne nje dhome,jashte po bene ftofte edhe sote,eshte normale sepse eshte muaji i dimrit..
Ne sot do te bejme pastrimin e shtepis dhe do te bejme ca foto per blogun tone..
Shpresoj se do tju pelqeje!
Dhe nje gje harrova,mbreme pergaditem vetem ne pa ndihmen e mamit,beme si i thoni ju disa brume me disa veze,qumesht,krip.. U bene shum te mira me vone do tjua tregojme!
Ishim shum te mira pergaditen Nisska dhe Doruntina ne kemi ngrene..

Good morning to all of you! Girls were last night, we were unable to stay more because all woken early. But we managed to stay only 01:00.
We were in a room, outside is cold made the Sote, is normal because it is the month of the winter ..
We today will make cleaning and will do some photos for our blog ..
Hope you will like it!
And one thing I forgot, last night only prepare myself without the help of mom, as we did tell you some dough with some egg, milk, salt .. became very good tjua later will show!

Pergaditen were very good and Doruntina Nisska we eat ..

No comments:

Post a Comment