Sunday, August 30, 2015

Dresses


WORKED:''Sallon i rrobaqepsis Nerina '' and Behluli GIRLS ..


Ky eshte vendi ku ne punojm quhet ''Sallon i rrobaqepsis NERINA'' dhe ky fustani eshte nje fustan shum i bukur i punuar nga ne dhe eshte fustani qe ndoshta me se shumti kontribuam në të ne Behluli Girls u munduam ta bejme te duket mir shpresoj qe te ju pelqej ..


This is where we work called 'salon tailoring NERINA' 'and this dress is a dress very nice work from us and it is the dress that probably mostly We contributed to the Behluli Girls tried to make it look better hope that you enjoy ..

Weding.....Kishim nje Dasem ne nje vend tjeter ishte kryeqyteti i Maqedonis,SHKUPI ne kemi disa familjar atje na ftuan atje dhe u duka keshtu shpresoj tju peqlej pezgjedhja ime :D Ju pershendes Diellza Behluli..


We had a wedding in another country was the capital of Macedonia, Skopje have some family there invited us there and got dressed so I hope to enjoy my style: D .You greet Diellza Behluli ..