Friday, November 27, 2015

Winter 2015WinterSunday, August 30, 2015

Dresses


WORKED:''Sallon i rrobaqepsis Nerina '' and Behluli GIRLS ..


Ky eshte vendi ku ne punojm quhet ''Sallon i rrobaqepsis NERINA'' dhe ky fustani eshte nje fustan shum i bukur i punuar nga ne dhe eshte fustani qe ndoshta me se shumti kontribuam në të ne Behluli Girls u munduam ta bejme te duket mir shpresoj qe te ju pelqej ..


This is where we work called 'salon tailoring NERINA' 'and this dress is a dress very nice work from us and it is the dress that probably mostly We contributed to the Behluli Girls tried to make it look better hope that you enjoy ..

Weding.....Kishim nje Dasem ne nje vend tjeter ishte kryeqyteti i Maqedonis,SHKUPI ne kemi disa familjar atje na ftuan atje dhe u duka keshtu shpresoj tju peqlej pezgjedhja ime :D Ju pershendes Diellza Behluli..


We had a wedding in another country was the capital of Macedonia, Skopje have some family there invited us there and got dressed so I hope to enjoy my style: D .You greet Diellza Behluli ..
Wednesday, May 6, 2015

FOR ME BEST DRESSES IN METGALA

Game Over


Te Dashur!

Ne na vie shum keq qe ne nuk jemi aq aktive ne blog kjo ndosh sepse ne jemi edhe ne shkoll dhe ne pun . Puna jon është si rrobaqepse . Kjo bluza ketu ishte nje bluz e thjesht thjesht kisha deshir ta bëja ketë pjesen  lart ta rregulloja ndoshta.

Dear!

We come very sorry that we are not so active in the blog This is mainly because we are also in school and job. Ion work as seamstress. This shirts here was a simple blues just I wanted to do this part up to standards including perhaps.

Dress on a sunny day


 Nje dite me diell .Ne shtetin tonë arriti vera eshte nxehtesi shum e madhe prandaj vendosa nje dit te dukem bukur me këtë  fustanin e mrekullueshëm. Eshte fustan komod shum i lezetshem....A sunny day summer arrived .We our state is very great heat so I decided one day to look beautiful with this gorgeous dress. It is very delightful cozy dress ....

Këto këpuc jan shum te rehatshme te pershtatshme per te ecur dhe shum te bukura ne dukjee.. Kepucet janë Nike Air..
Duket edhe nje orë dore e bukur nga Ferruci.


These are very comfortable shoes suitable for walking and very beautiful in appearance .. shoes are Nike Air ..
It seems even a nice watch from Ferruci.