Saturday, November 8, 2014

We love this song!

Vans


It's all about flower


Saturday

Sot ishim ne pune,ne Sallonin e Rrobaqepsise Nerina. Punuam shume,pastruam gjith lokalin pastaj perfunduam nje fustan shum te bukur.Qendruam edhe per drek aty,pastaj ne mbremje erdhem ne shtepi,tani jemi me gjith familjen Behluli!


Today we were working on the sewing Nerina Salon. We worked hard, cleaned the entire premise then concluded a lot of bukur.Qendruam even dress for lunch there, then in the evening we came home, the whole family are now Behlulli!

Friday, November 7, 2014

Goodnight

Naten e mire!
Goodnight!

Medcezir

Ne shikuam sonte serialin Medcezir me familjen tone,ai zgjate prej ores 19 deri ne ora 22 ,luan nje here ne jave, me disa reklama te pakta,kaluam shume mire,ishte nje episode shum interesante. Na la te ngurruar te presim episodin e ardhshem..

We looked Medcezir series tonight with our family, it lasts from 19 o'clock to 22 o'clock, plays once a week, with some few ads, we passed very well, was a very interesting episodes. Let us be reluctant to wait the next episode

Perfect Day

 Yep, 2,000 njerëz kanë vizituar tashmë blogun tim. Më shumë gezim! Duke sapo kishte blogun tim një muaj, kështu që është shumë? My blog ka treguar edhe për pothuajse 100,000 argëtim Kjo më bën të pyes veten!; Cilat janë të gjitha prej jush 2.000 vizitorëve? Dhe ju vetëm të pengohen këtu ndonjëherë, ose ju do të ndiqni blogun tim pothuajse çdo ditë? Dërgo më shumë komente, kjo është vetëm fun! Nuk ka nevojë të jetë çdo gjë të veçantë, por të them hello gjithsesi, kështu që unë e di se kush je. :)

Yep, 2,000 people have already visited my blog. More fun! Having just had my blog a month, so it is too much? My blog has also been shown to almost 100,000  fun!
It makes me wonder; What are all of you 2,000 visitors? And you just stumble here sometimes, or you follow my blog almost every day? Leave more comments, this is just fun! No need to be anything special, but to say hello anyway, so I know who you are. :)

Tonight

Ne jemi tani të kesh kënaqësi me familjen time të rinj, të hamë darkë shumëthe të mirë nga nënat tona, kishim fasule, dhe të vazhdojmë tani me gjëra të ndryshme .. ushqim Behluli Family janë gjithmonë të lumtur, sidomos tani që ajo është një ditë e rëndësishme për ne, sepse ju shtuar një anëtar të familjes sonë, ai e quajti Behluli yll, yll.

Ne shpresojmë që të rritet sa malet !!

We are now having fun with my young family, we eat dinner much the better from our mothers, we had beans, and continue now with different things .. Behlulli Family food are always happy, especially now that it is a important day for us because you added a member to our family, he called Behlulli star, star.
We hope to grow as the mountains!!

Old : Diellza Behluli