Friday, November 28, 2014

Medcezir

Eshte nje filme shum i mire jan qifti kryesor ky ne foto Mira dhe Yaman,jane shum te dashuruar por kan disa pengesa. Eshte nje film shum shum i mire,ne shiqojme gjdo te premte dhe e shikojme me mjaft ndjesi.
Sonte e shiquam dhe u kenaqem.

It is a very good movie are the main couple in the picture Mira and Yaman, are very loving but have some obstacles. It is a very very good movie, we look at Friday routine, and look with great sensation.Peered tonight and had a great time


Thursday, November 27, 2014

Can you like it pleaseeeeeeeeeeeeeeee !!

Ju lutem pelqejeni kete ne Facebook qe te shohim se kush na ndjek neve vazhdimisht,dhe ketu keni te gjitha linket tona. Ju lutem kemi nevoje qe te shohim vetem kerkojeni Behluli Girls Blogger dhe ju shfaqet aty dhe klikoni Like.

Please loke this on Facebook to see who follows us us repeatedly, and here you have all of our links. Please we need to see only Seek Behluli Girls Blogger and you appear there and click Like

Neser eshte dita kombetare e Shqiperise. / Tomorrow is the National Day of Albania.

Shikoni! Ne jemi nga Kosova por jo te gjithe shtetet e njohin kete vende,por disa vende me shume se 100 jane. Eshte nje shtet shum i bukur me njerze shum te mire,ka nje histori shum tragjike ky shtet por me ne fund feston lirine.
Jemi ndare nga Shqiperia por ne ende festojme diten nderkombtare te pavarsise,edhe ate me shume kenaqesi. Ne kete fest ne veshim kuq e zi sepse simbolizon flamurin tone te cilin do tua prezantojme me posht. Jemi shume krenare per kete flamure i cili bere buje ne gjith boten koheve te fundit.
Look! We are from Kosovo but not all states recognize the countries, but some countries are more than 100. It is a very beautiful country with very good People, has a very tragic story this state but finally celebrates freedom.

Are separated from Albania but we still celebrate International Day of independence, even it more fun. In this fest we wear red and black because our flag symbolizes that your will introduce you to the following. We are very proud of this banner which made worldwide fuss lately
.

November

Ulur në shkollë dhe duke pritur për autobusin. Këtu është vonë, unë kurrë nuk kanë qëndruar në këtë shkollë, është shkolla e vetme në mëngjes .. E pra, unë kam për performancën në mënyrë që është arsyeja pse. Biseda shkoi mirë. Unë të qëndrojnë shumë mirë në të gjitha lëndët, unë vazhdoj si kjo, nuk ka asgjë për të parandaluar mua nga marrja e asaj që unë tani dua që të bëhet. Ndjehet lloj funny duke pasur parasysh se unë jam i sëmurë i lodhur të shkollës. = P

Sitting at school and waiting for the bus. Here is late, I have never stayed at this school is the only school in the morning .. Well, I for performance so that is why. The conversation went well. I stay very well in all subjects, I continue like this, there is nothing to prevent me from getting what I now want to become. Feels kind of funny considering that I'm sick of tired of school. = P

Monday, November 24, 2014

Style/StilJa disa thënje shum te bukura per stilin ...mendoj keto jan thenjet me te bukura ne bot.... Sipas nesh stili edht gjithqka stili luan rol njejt me oksigjenin ne jeten time ..
Shpresoj tju ken perlqyer
''Stili është një mënyrë për të thënë se kush jeni, pa pasur nevojë të flisni''
''Moda është ajo që ju blini, stili është ajo që ju bëni me atë qfarë  keni blerë''


Here's some very nice sayings style ... I think these are the most beautiful sayings in the world .... According us everything of summer style style same as the oxygen plays a role in my life..
I hope you liked
'' Style is a way to say who you are without having to speak ''
'' Fashion is what you buy, style is what you do with the jam you buy '

Sunday, November 23, 2014

ORIFLAME

 Nje sapun i kafes,shum i bukur per lekure te bute dhe te ndjeshme.
Nje body lotion per trupe,ka ere shum te mire
Vijn produktet tona te ardhshme te Oriflames,jane produkte shum shum te mira.

A Body Lotion for body, no smell very well
Our products come Oriflames future, are very very good products.

LA - NEW YORKNje bluze shum e trashe dhe e bukur. Me nje marke te cilen per shifni ne foto,eshte shume e trash dhe e bukur. Vishet gjate stines se dimrit..
Vendosa tua tregoj keshtu sepse Mila dhe Diellza shtyhen se cila ta veshe hahaha..
Shum dashuri per juve shikuesit e mi <3

A shirt very thick and beautiful. With a brand for which you see in the picture, is very thick and beautiful. Spins during the winter season ..
So tell your set because Mila and pushed Diellza which it handles hahaha ..

Much love to you my viewers <3

We love this music Kida - Mke Rrejt

SOT NJE DITE ME DIELL TE FTOHET/Today a sunny day to cool

Eshte dite me diell por vendosem qe te qendrojme ne shtepii! Jemi duke bere disa letra per ne shkolle,shpresojm se do te funksionojn..
Jemi duke shikuar televizor HD. Tash kemi nje TV HD eshte i mrekullushem!
Ka nje paraqitje te ekranit shum shum te bukure,mua me pelqen shume

It sunny day but decided to remain in the home cooking! We are making some letters to school, hope that will work ..
We're watching HD television. Now we have an HD TV is wonderful!

There is a screen presentation very very nice, I like more

DETAILS


Duam qe te ua tregojme disa detaje te fotov tona,jane disa aksesore shume te mira,deshem qe ti kombinojme disa me kemishat tona te bukura..

Faleminderit shum qe na shikoni vazhdimisht <3
Shum dashuri per juve!

Deshem qe edhe te na ndihmoni me komente.

We want to show them some details of our pictures, are some very good accessory, we got you to combine some of our most beautiful shirt ..

Thanks much to see us consistently <3
Much love to you!


We wanted to also help us with comments

Black Night

 Mirmengjesi nga une Milaa.
Une tani sapo u zgjova,mbreme kaluam shum mir me vajza ishte nje ndej e mir  kaluam shum mir kemi qeshur kemi treguar shumeqka ne pergjithesi ishte nje kenaqesi

fotot mi ka bere menagjerja  nisska.<3

xhaketa ime eshte nga firma DIVIDEO H&M.Good morning from me Milaa.
Now I just woke up, yesterday we passed very well with the girls was a strain of better spent very well have  shown Much laughter in general was a pleasure.
My pictures made nisska Manager.

My jackets is DIVIDEO firm H & M.


GOOD MORNING

Miremengjes te gjithe juve! Ishim mbreme me vajzat,nuk arritem te rrime shum sepse te gjitha ishim zgjuare heret. Por arritem te rrim vetem ne oren 01:00.
Ishim ne nje dhome,jashte po bene ftofte edhe sote,eshte normale sepse eshte muaji i dimrit..
Ne sot do te bejme pastrimin e shtepis dhe do te bejme ca foto per blogun tone..
Shpresoj se do tju pelqeje!
Dhe nje gje harrova,mbreme pergaditem vetem ne pa ndihmen e mamit,beme si i thoni ju disa brume me disa veze,qumesht,krip.. U bene shum te mira me vone do tjua tregojme!
Ishim shum te mira pergaditen Nisska dhe Doruntina ne kemi ngrene..

Good morning to all of you! Girls were last night, we were unable to stay more because all woken early. But we managed to stay only 01:00.
We were in a room, outside is cold made the Sote, is normal because it is the month of the winter ..
We today will make cleaning and will do some photos for our blog ..
Hope you will like it!
And one thing I forgot, last night only prepare myself without the help of mom, as we did tell you some dough with some egg, milk, salt .. became very good tjua later will show!

Pergaditen were very good and Doruntina Nisska we eat ..