Saturday, December 6, 2014

Koha e Vikendit/Weekend Time


Si qdo vikend edhe kete vikend beme disa blerje te rrobave keto na pelqyen me shum shpresoj te ju pelqejn edhe juve....As every weekend and this weekend we did some buying these clothes liked us with more hope of you fancy to you ....
Ju lutem klikoni ne reklamat ne faqe tone qe te na ndihmoni :(
http://behluligirls.blogspot.com/


Please click on ads on our site to help us :(
http://behluligirls.blogspot.com/

 Xhemper i pemt/Pink sweater

 Firma:Len Angel
 Bluz e shkurtet me ngjyr te hirt/The Blues short gray colored
 Firma:Zara 
 Bluz e verdh esht e riparuar kjo me par ishte nje bluz  per djem mirpo menagjeres ton i erdhi nje ide dhe hoqi krahet e bluzes dhe preu keshtu ket dizajnin me vija
mbi bluz eshte mbishkrimi ''change your...mind '' <3


The Blues The Daffodil is the first repair it was a blues for boys had it not menagjeres tone came an idea and stripped off his arms and so ket jersey striped design
the blues is the inscription '... Change Your Mind' '<3


Change Your MindJu lutem klikoni ne reklamat ne faqe tone qe te na ndihmoni :(

Please click on ads 
on our site to help us :(

Please

Ju lutem klikoni ne reklamat ne faqe tone qe te na ndihmoni :(

Please click on ads 
on our site to help us :(

Now!

Jemi duke pire Nescafe tashme,te hapim pakez syt sepse do te punojme.

We are now drinking Nescafe, the gentle, slightly open eyes because will work.

GoodMorning

Miremengjes te dashure. Sot kemi per te shkuar ne pune do te punojme pak me disa fustana pastajm do te kthehemi ne shtepi,nuk mund te jemi aktive aq shume por shpresoj se ju do te keni durim per te pritur. Neser do t'ju tregojm disa stile te reja nga jeta jone e perditshme te cilat i kemi veshur ne shkolle dhe do t'ua tregojme juve te dashure.
Faleminderit shume per vizitat qe na beni.

Good morning dear. Today we have to go to work will work a bit with some subsequent dresses will be back at home, we can not be active as much but I hope that you will have the patience to wait. Tomorrow I will show you some new styles from our everyday life that we wore to school and will show you loved.

Thank you very much for visiting us do.

Friday, December 5, 2014

Shkrime/Subscriptions

Ju mendoni se ne vetem me stil mirremi, e vertet  eshte se merremi me stil mirpo ne treshen ton ndodhet edhe nje shkrimtare Diellza eshte ajo qe shkruan sepse  s'ka askend qe ta degjoj jo qe ne se degjojm por kjo eshte fjalia e shkruar ne fleten e par te ditarit sekret te saj aty ka shkrime qe nuk duhen te lexohen mirpo ka shkrime qe edhe mund te lexohen...Diellza ben shkrime shum te bukura njeri nder to eshte:

Ndjenjat!

Qdo nat me duket e erret pa perqafimin tend, kur me ze gjumi nen driten e henes gjeja e fundit qe mendoj.. natyrisht ajo buzqeshja jote. Yjet  sikur po formojn portretin tënd, ndoshta kjo ndodh  vetem ne koken time. Nganjeher them me veten ''kush je ti te mendoj une per ty'' mirpo zemra prap e bindë trurin se ti je gjithqka per mua. Ti je oksigjeni im pa te cilin do te vdisja, ti je frymarrja ime,je shikimi im, je stili im, je jeta ime. Nganjeher edhe zemra ime zemërohet ne ty. Fatmirsisht këto zemrime zgjasin vetem disa minuta. Ato qe i bejn te shkurta zemrimet janë: Ndjenjat!

You think we become concerned only with style, and really is that we deal with the request but the trio style tuna is also a writer Diellza is what you wrote because there is not anybody to listen to us that we hear but it is the word written in the paper the first of its secret diary writings there should not be read request but also has articles that can be read ... Diellza makes very nice man writings of them is:

Feelings!

Every night seems dark without contacting you when to sleep at the moonlight last thing you think .. of course she smiled at me. Stars as if to form your portrait, maybe it happens only in my head. Sometimes I say to myself 'who are you I think of you' request but the heart still convince the brain that you are everything to me. You are my oxygen without which I would die, you are my breath, you are my eyesight, you are my style, are my life. Sometimes my heart gets angry at you. Luckily these outrage last only a few minutes. Those who make the short outrage are: Feelings!
Kemisha/CASING Eshte firmato:ZARA Basic 
  Detajet/Details
  Detajet/Details Firma:ESAY 
 Kemish e gjatë/Long Shirts
Ketu duket kemisha e hapur/Here seems blouse open
 Ketu e mbyllur/Here closed
Keshtu duket mbrapa/so looks back


Blem disa kemisha 
Mbreme menduam te bejm ca blerje vendosem jo te blejm gjera si gjithmon qe blejm qe jan te pershtatshme per stilin tone, por ta ndrrojm pak ne blem disa kemisha shum te bukura me disa dizajne te mrekullueshme shpresoj tju pelqejn!
Faleminderit!Bought some CASING
Evening thought to do some shopping we decided not to buy things as always we buy that are suitable for our style, but little exchange it We bought some very nice CASING, some wonderful designs hope you like!
Thank you!


Thursday, December 4, 2014

Volare/Oriflame

Back TimeHahaha kur shikojme keto foto qeshime shum sepse na kujtojne disa momente te pa harru ate nate. Ishim duke bere ca foto artistike ashtu ne menyren tone me te mire,po funksionoi kjo gje. Do te bejme edhe ca foto do tua tregojme, po po ne do te bejme ca foto artistike ne te cilat jemi inspiruar pak nga fotot e vjetra.
Shpresojme se do tju pelqeje. Ne vazhdim do te fillojme me ca rroba tonat.
Te dashure.

Hahaha when look at these photos laugh a lot because we remember some moments without forgotten that night. We were doing some artistic photos just the way our best, I worked for this. We will make your picture will show some, but are we going to do some artistic photos that are inspired less by old photos.
We hope you like it. Below we will start with some clothes ours.

Dear.

FITNESS TIME


Nje dite duke shkuar ne fitnes une Mila Behluli. Jemi duke shkuar ne fitnes pershkak te peshes pak te tepert ne trupin tone. Po shpresojme qe do te bejme nje trup te bukure.

One day going to the fitness I Mila Behluli. We are going in fitness due to less excess weight in our body. But hopefully that will make a beautiful body.


HELLO

Mirembrema te dashur shikues! Sot kemi pasur disa faqe qe na kan vizituar,tash e tutje vetem do te rritet numri i vizitoreve,faleminderit shume te dashur. Sot patem nje dite te ngarkuar tash po shikojme seriale po kalojme kohe te lire me familje pasi jemi ne shkolle dhe nuk mund te qendrojme shum me ta. Ta shijojme me shume kohen me prinder sepse kur nuk i kemi do te na mungojne. Sigurisht ata nuk do te jetojne aq sa kan jetuar por ne do te qendrojme me ta aq sa kemi kohe. Ne jemi ne shkolle dhe nuk mund te qendrojme shum tek ju por sidoqoft faleminderit shum qe na vizitoni aq shum. Ju te dashure vizitore te rregullt ju deshirojme te gjitha te mirat. Faleminderit shume.

Evening dear viewers! Today we had some pages you have visited us, henceforth, will only increase the number of visitors, thank you very much dear.
Today we had a busy day series are now being look pass free time with family because we are in school and can not stand too with them. Remember shijojme more time with parents because when we have not will miss. Of course they will not live long enough have lived but we will stand with them as much as we have time. We are in school and can not stand too thanks to you however the more you visit us so much.

You loved regular guests wish you all the best. Thank you very much

Wednesday, December 3, 2014

Naten e mire te dashur / Good night dear

Ne po perdorime kete term Shqipe / Anglisht sepse dhe jemi Shqiptare,pastaj ne ta dije e gjith bota se edhe ne Kosove e Shqiperi merremi me mode me blog jo vetem te tjeret. Ne e bejme kete qe me shume te njohin origjinen tone,jemi nga i njejti vend i Rita Ora,Kosova. Pastaj shpresoje se nuk do t'u merzisim per kete gje ndoshta do t'u bjere  te lexoni me shum por shpresoj se do te me kuptoni. Shikojm gjitha bloger shkruajne ne gjuhen e tyre pastaj kjo me pelqen shume sepse nga gjuha kaloj ne origjinen e tyre dhe marr vesh nga jane.
Tashme eshte vone por desha te sqarohem me kete gje. Ka qen nje dit shum e lumtur sot nga ne sepse jemi te sigurta se me vitin 2015 do t'u prezantojme shum e shum ide tona,shpirtin tone qe ka te beje i gjithi me art.
Ju deshirojme nje nate te mire e te qete. Shum dashuri per juve!!!
Do te shihemi neser perseri shpresoj se do te na vizitoni.


We are using this term Albanian / English because and are Albanian, then we have known the entire world that we deal with Kosovo and Albania mode with blog not only to others. We do this was more to know our origins, are from the same place of Rita, Kosovo. Then hope it will not be upset about this probably will fall to read more but I hope you will understand me. See all blogger write in their own language then I like it because of the language slip in their origin and inquire from are.
Is already late but I wanted to sqarohem this. There dog a happy day today many of us because we are sure that the 2015 will introduce you pretty much our ideas, our soul that has to do entirely with art.
We wish you a good night of quiet. Much love to you !!!

We will see you again tomorrow hope that you will visit us.

Throwback/RikthimRikthim me disa foto te Milës,ne te kafte dhe ne te zeze te cilen kete larte e ka qepur nisska dhe te poshtmen e kemi H&M fustani eshte shum i bukur dhe i rehatshem. Keto foto kur i kemi bere ne ka qene sot nje vjet,shihet ne foto qe jemi te reja. Do te bejme edhe disa kombinime te tonat do t'ua prezantojme,po ashtu disa rroba. Te dashur shikues te faqes tone ne ju falenderojme shum qe jeni aktiv kaq shume dhe tashme do te arrijm 6.000 vizitore. Faleminderit shume.

Throwback with some pictures of Mila, to brown and black which has the higher and the lower seam nisska have H & M dress is very beautiful and comfortable. These pictures when we did we had been a year today, seen in photos that are new. It will also make some combinations ours will make present the also some clothes. Dear viewers of our site we want to thank you so much and already active will reach 6,000 guests. Thank you very much.

Some SELFIE / Disa SELIFE
Jane disa selife te cilat i kemi bere ne Diellza dhe Mila,te cilat jan ne disa vende.
Mila preferone te beje foto artistike kurse Diellza te dal lezetshem,dhe qe te dyja dalin bukur shume. Po shpresojme se do tju pelqej!

Selife are some which we have done in Diellza and Mila, which are in some places.

Mila preferone make artistic photos and Diellza to overlook delightful, and both come very beautiful. But we hope you like!

Sot dite e merzitshme / Today day of gloom

Jashte eshte me re shume dhe me duket sikur behet terr ne mes te dites. Jam me motren time dhe vajzat e saj,jane te mrekullueshme,thjeshte na kenaqen.
Jemi gjate gjith kohes me to dhe nuk kemi mundur te jemi aktiv,por te dashur shikues ju kerkojme falje per mos angazhimin tone. Do te jemi tashme shum me shum aktiv do t'ua tregojme ca rroba tona te bukura dhe ca krema qe perdorim ne.
Tashme kemi filluar te mirremi me ORIFLAME shpresojme qe do te na ec mire.
Ju deshirojme dite te mire.

Outside is new and seems more becomes dark in broad daylight. I am with my sister and her girls are wonderful, simply enjoy us.
We are all the time with them and we could not be active, but dear viewers, we ask forgiveness for not engaging tone. We will be much more active now will show some of our most beautiful clothes and some creams that use us.
Now we have begun to deal with the Oriflame hope that will walk us better.
We wish you a good day

Sunday, November 30, 2014

Nga jeni? / Where are you from?

Nga vini ju vizitoret e mi te dashure?

Visitors come from you my dear?

Mua me intereson se nga vini ju vizitoret e mi te dashure. Me bëni kurreshtare se si na shiqoni vazhdimisht dhe nuk na komentoni,kjo gje na shqetesone shume. Jemi shqipatare dhe kemi nevoje per ndihmen e juaj.

I am interested that you come from you my beloved visitors. With curious how do we're looking constantly and do not comment, this thing shqetesone us more. We shqipatare and we need your help.

Endrrat/Dreams


Nje foto shum interesant ky personi duke ndjekur endrrat e tij.Varet a dëshiron mund ta arrish!


Nje natë isha duke kërkuar nje CD të një filmi, papritmas pash një CD në të cilën po shkruante  ''Sekreti i Lumturis'' ky titull më mbushi mendjen ta shikoja... ishte storia me e bukur qe kam parë, bëhej fjal per gjërat qe deshiron t'i arrish, thoshte vetëm ngulite ne mendjen tënde per shembull ne dashuri mendo sikur je gjithmon me personin e zemres mendoje sikur e ke pranë.. mendo mendo pastaj graviteti re degjon dhe sigurisht do te realizohet ajo qe ke enderr, mirpo jo as leht sa ti mendon kjo forca e gravitetit ta bjer nje mundsi ndoshta mundsin me te mir ne jeten tende vetëm duhet ta provosh.... per njerzit dështak nuk preferohet kjo..
Nje njeri kishte pas deshir te fitonte 100.000 $ , kish marr nje foto nga 100.000 $ e kish vendosur ne dhomen e fjetjes qe qdo mengjes ta shihte sepse kur e sheh ne mengjes gjith diten mendon per të..  Graviteti kish sjell mundsin ai kishte mundsi ti shiste 40.000 kopje te nje libri te tij nga disa cent .. pas disa ditesh kish shperndar librin ne te gjitha librarit pas disa muajsh nuk i fitoi plotesisht 100.000 $ por aty dikun shum afer 98.000 $ kjo i mjaftonte atij. Pas kesaj qe pash mendova dhe bera ne disa foto endrrat e mija dhe vendosa ne dhomen e gjumit  njera nder to eshte e kam nje foto timen dhe aty shkruan ''VOGUE'' pasi shpresoj ta shoh veten ne at magazinë... disa nga keto endrra gati jan per tu realizuar.
Shpresoj qe edhe ju te arrini endrrat e juaja .
Faleminderit!
Depends on Do you want can come!

One night I was looking for a CD of a film, suddenly saw a CD in which was wrote '' The secret of happiness '' this title more convinced I saw ... was the story with beautiful that I have seen, it was about things who wants to come, saying only embed in your mind, for example, we consider if you love the person's heart always think if you close .. consider consider new listens and then gravity will certainly accomplished what you dream march, but not nor easy as you think it gravity to drop one opportunity perhaps the better opportunities in your life .... Just have to try. For people loser not preferred it......
One man had desires to win $ 100,000, had taken a photo of the $ 100,000 he had placed the bedroom that every morning to see because when you look in the morning all day thinking about it .. Gravity brings the opportunity he had had opportunity to sold 40,000 copies of his book from a few cents .. after a few days we had driven all book library, after months of not fully won $ 100,000 but there somewhere very near the $ 98,000 it suffice him. After that I saw I thought and made us some photos of my dreams and I decided we bedroom one of them is a picture I have mine and it writes' VOGUE '' because I hope to see myself in at magazine ... some of these dream about are to be realized.
I hope you to reach your dreams.
Thank you!