Saturday, December 6, 2014

Koha e Vikendit/Weekend Time


Si qdo vikend edhe kete vikend beme disa blerje te rrobave keto na pelqyen me shum shpresoj te ju pelqejn edhe juve....As every weekend and this weekend we did some buying these clothes liked us with more hope of you fancy to you ....
Ju lutem klikoni ne reklamat ne faqe tone qe te na ndihmoni :(
http://behluligirls.blogspot.com/


Please click on ads on our site to help us :(
http://behluligirls.blogspot.com/

 Xhemper i pemt/Pink sweater

 Firma:Len Angel
 Bluz e shkurtet me ngjyr te hirt/The Blues short gray colored
 Firma:Zara 
 Bluz e verdh esht e riparuar kjo me par ishte nje bluz  per djem mirpo menagjeres ton i erdhi nje ide dhe hoqi krahet e bluzes dhe preu keshtu ket dizajnin me vija
mbi bluz eshte mbishkrimi ''change your...mind '' <3


The Blues The Daffodil is the first repair it was a blues for boys had it not menagjeres tone came an idea and stripped off his arms and so ket jersey striped design
the blues is the inscription '... Change Your Mind' '<3


Change Your MindJu lutem klikoni ne reklamat ne faqe tone qe te na ndihmoni :(

Please click on ads 
on our site to help us :(

No comments:

Post a Comment