Wednesday, May 6, 2015

FOR ME BEST DRESSES IN METGALA

Game Over


Te Dashur!

Ne na vie shum keq qe ne nuk jemi aq aktive ne blog kjo ndosh sepse ne jemi edhe ne shkoll dhe ne pun . Puna jon është si rrobaqepse . Kjo bluza ketu ishte nje bluz e thjesht thjesht kisha deshir ta bëja ketë pjesen  lart ta rregulloja ndoshta.

Dear!

We come very sorry that we are not so active in the blog This is mainly because we are also in school and job. Ion work as seamstress. This shirts here was a simple blues just I wanted to do this part up to standards including perhaps.

Dress on a sunny day


 Nje dite me diell .Ne shtetin tonë arriti vera eshte nxehtesi shum e madhe prandaj vendosa nje dit te dukem bukur me këtë  fustanin e mrekullueshëm. Eshte fustan komod shum i lezetshem....A sunny day summer arrived .We our state is very great heat so I decided one day to look beautiful with this gorgeous dress. It is very delightful cozy dress ....

Këto këpuc jan shum te rehatshme te pershtatshme per te ecur dhe shum te bukura ne dukjee.. Kepucet janë Nike Air..
Duket edhe nje orë dore e bukur nga Ferruci.


These are very comfortable shoes suitable for walking and very beautiful in appearance .. shoes are Nike Air ..
It seems even a nice watch from Ferruci.