Wednesday, May 6, 2015

Dress on a sunny day


 Nje dite me diell .Ne shtetin tonë arriti vera eshte nxehtesi shum e madhe prandaj vendosa nje dit te dukem bukur me këtë  fustanin e mrekullueshëm. Eshte fustan komod shum i lezetshem....A sunny day summer arrived .We our state is very great heat so I decided one day to look beautiful with this gorgeous dress. It is very delightful cozy dress ....

Këto këpuc jan shum te rehatshme te pershtatshme per te ecur dhe shum te bukura ne dukjee.. Kepucet janë Nike Air..
Duket edhe nje orë dore e bukur nga Ferruci.


These are very comfortable shoes suitable for walking and very beautiful in appearance .. shoes are Nike Air ..
It seems even a nice watch from Ferruci.

1 comment: