Wednesday, May 6, 2015

Game Over


Te Dashur!

Ne na vie shum keq qe ne nuk jemi aq aktive ne blog kjo ndosh sepse ne jemi edhe ne shkoll dhe ne pun . Puna jon është si rrobaqepse . Kjo bluza ketu ishte nje bluz e thjesht thjesht kisha deshir ta bëja ketë pjesen  lart ta rregulloja ndoshta.

Dear!

We come very sorry that we are not so active in the blog This is mainly because we are also in school and job. Ion work as seamstress. This shirts here was a simple blues just I wanted to do this part up to standards including perhaps.

1 comment: