Saturday, November 15, 2014

PINK

Keto jan disa rroba qe na pelqejne neve shum,xhinset jan ZARA,xhaketa eshte VERO MODA,takat e larta jane SUPER MODE..Shpresojme se do tju pelqejne keto !

These are some clothes that many of us like us, are ZARA jeans, jackets is VERO MODA, high heels are SUPER MODE ..

We hope that you will like these!

A COMBINATION


 Jenas : ZARA


Jane disa rroba te cilat na pelqejne shume,i kemi veshur qe te dyja dhe vendosem ti leme ne toke dhe tua prezantojme. Kemi shum per tju treguar,ju lutem komentoni sa me shum tju shohim sa kemi njerez aktiv!Pyetni sa me shum..
http://www.zara.com/

There are some clothes that we like so much, you've worn both and decided to let your ground and introduce you. We have so much to tell you, please comment as you see how many people have active!

Ask as many ..


http://www.zara.com/

MORNING

Mirmengjesi njerez,ishte nje nate shum e mire,beme gjera qesharake shume,haha beme ca gjeste,por dikur naten vone fjetem,tash u zgjuam kemi nje dit te ngarkuar sot do te shkojme ne "Sallonin e Rrobaqepsise Nerina". Aty do te punojm gjate gjith dites!Por do te kthehemi dhe do tju tregojm si kemi kaluar aty!Ne ju duam shume

Good morning people, was a very good night, we did very funny, haha we made some gestures, but once late at night we slept, woke now have a day to day charge will go in the "Salon of tailoring Nerina". It will work all day!

But will be back and will tell you how we spent there!

We love you more

Friday, November 14, 2014

ONELA IS HEREJacket : ZARA     Tracksuit : H&M      Jumper : ZARA

ONELA
Jenas : H&M Sweater : H&M Shoes : H&M

CHOOSE

Cila eshte e preferuara e juaj? Une mendoj qe te tre fustanat jane te bukur por secili e ka ate bukurine e vet.1: Eshte shume elegante ngjyre te arit dhe rrin shum bukur ne trup!2: Ka nje bluz shum te bukur te ndare nga fundi , dhe poashtu fundi eshte shum unik dhe shum i bukur,te prezanton sikur nje princesh3: Eshte nje fustan i vjeter me traditat tona,rrin poashtu shum bukur ne trup,pelqehet mjaft
Tregoni ne komentet e juaja cili dhe ne do te postojm me shum foto nga ai fustan..
Keto fustane i ka qepur "Salloni i Rrobaqepsise Nerina" te cilen mund ta gjeni ne Facebook,aty ka qepje fantastike

Which is your favorite? I think that the three dresses are beautiful but each has it's own beauty.1: It is very elegant gold color and beautiful in body stick too!2: There is a very fine blues separated from the end, and the end is also very unique and very beautiful, the presents like a princess3: It is an old dress with our traditions, one is also very nice in the body, favor quite

Tell us that your comments and we will be shipped with many photos from that dress ..

These dresses sewed "Sallon i rrobaqepsise Nerina" which can be found on Facebook, there are fantastic sewing

Mila's Birthday
Ishte 6 shtatori,dite me shi shume. Ne dolem ne qytet per te shetitur per te bere feste,dhe shkuam ne Qendren Tregtare Gorenje. Kaluam shume mire,ftuam edhe ca shoqe,ishim Mila,Djellza,Nisska dhe Jehona,beme shum gjeste ne rruge kaluam shume mire.Mila bleu dhurate vetes per ditlindje nje pare atlete te bukura ngjyren e pembe.U kthyem ne shtepi dhe vazhduam festen gjate gjith nates,kaluam per mrekulli

It was 6 September, more rainy days. We went out on the town to take a walk to make holiday, and went Gorenje Trade Center. Passed very well, even invited some friends, we were Mila, Djellza, Nisska and echo, made a lot of gestures we crossed the street very well.

Mila bought myself a gift for a first birthday party sneakers beautiful pink color.

We returned home and continued throughout the night feast, beautifully spent

MENAGERKjo eshte menaxherja jon e ardhshmja,shpresojme te postoj rregullisht. Kjo quhet Nisska Behluli eshte motra jone,shpresoje te ju pelqej!Edhe kjo poashtu merret me dizajne,ka kryer shkollen e mesme te dizajnit te modes,tash eshte ne studime per te njejtin drejtim.Ajo tashme do te ndihet e punsuar ketu duke punuar ne Blogun tone!

This is ion the next manager, hope to post regularly. This is called Nisska Behlulli is our sister, I hope you like!

And it also deals with the designs, has completed high school fashion design, is now in studies on the same terms.

It will now feels employed here working on our blog!

MENAGER

Tani do t'ua prezantojne menaxheren e re te Blogut tone 
Now we will present them to the new Manager of our blog

Today

Ne ishim ne shkolle,kaluam shume mire. Filloi vikendi jemi te lira te postojme me shume,Google Ads na njoftoi qe jemi me pak aktive te shkruajme por ne jemi te ngarkuara ne shkoll por do te vendosim nje menaxhere rreth Blogut.
Shpresojme te kemi lajme te mira nga ju , ju lutem komentoni te ju shohim sa jeni aktiv ketu ne Blogun tone , ju pelqejn postimet tona a po jo?

We were in school, we passed very well. Began weekend are free to by posting more, we announced that Google ads are less active to write but we are charged to school but will put a manager about blog.

We hope to have good news from you, please comment to see how active are you here on our blog, you fancy our posts right?

DETAILSGOLD SHOES


BLACK AND GOLD


Nje pale kepuce elegante shum te mira,jan shum te larta ne gjatesi por te rehatshme.Na pelqejn shume

A pair of elegant very good, are very high but comfortable length.Like us more.

Little princess - ONELABoots: Zara&Bershka
Jeans : Tom Tailor
Jackets:
Zara&Bershka

Eshte vajza e vajzes axhes,eshte nje vajze shum e qet,eshte shum fashionista. E duam shume , eshte shum e bukur,jeton ne Gjermani me prinderit e vet,Onela bukuroshe


The girl is the daughter uncle, is a girl puts a lot, is very fashionista. We want more, is very beautiful, lives in Germany with his parents, lovely Onel

Thursday, November 13, 2014

COOKING


WHITE SHOES
CAONAMATICA


Eshte nje aparate shum i vjeter,dhe nuk punon por po shpresojme te rregullojme ose te bejme ndonje nderrim.Caonamatica eshte nje aparate shum i mire ne pamje,deshem tua tregojme kete.

It is a very old handsets, and does not work but hope to arrange or to do any shifts.Caonamatica is a very good handsets in sight, we got your show this.

BLUE SWEATER