Saturday, November 15, 2014

A COMBINATION


 Jenas : ZARA


Jane disa rroba te cilat na pelqejne shume,i kemi veshur qe te dyja dhe vendosem ti leme ne toke dhe tua prezantojme. Kemi shum per tju treguar,ju lutem komentoni sa me shum tju shohim sa kemi njerez aktiv!Pyetni sa me shum..
http://www.zara.com/

There are some clothes that we like so much, you've worn both and decided to let your ground and introduce you. We have so much to tell you, please comment as you see how many people have active!

Ask as many ..


http://www.zara.com/

No comments:

Post a Comment