Friday, November 14, 2014

CHOOSE

Cila eshte e preferuara e juaj? Une mendoj qe te tre fustanat jane te bukur por secili e ka ate bukurine e vet.1: Eshte shume elegante ngjyre te arit dhe rrin shum bukur ne trup!2: Ka nje bluz shum te bukur te ndare nga fundi , dhe poashtu fundi eshte shum unik dhe shum i bukur,te prezanton sikur nje princesh3: Eshte nje fustan i vjeter me traditat tona,rrin poashtu shum bukur ne trup,pelqehet mjaft
Tregoni ne komentet e juaja cili dhe ne do te postojm me shum foto nga ai fustan..
Keto fustane i ka qepur "Salloni i Rrobaqepsise Nerina" te cilen mund ta gjeni ne Facebook,aty ka qepje fantastike

Which is your favorite? I think that the three dresses are beautiful but each has it's own beauty.1: It is very elegant gold color and beautiful in body stick too!2: There is a very fine blues separated from the end, and the end is also very unique and very beautiful, the presents like a princess3: It is an old dress with our traditions, one is also very nice in the body, favor quite

Tell us that your comments and we will be shipped with many photos from that dress ..

These dresses sewed "Sallon i rrobaqepsise Nerina" which can be found on Facebook, there are fantastic sewing

No comments:

Post a Comment