Friday, November 27, 2015

Winter 2015WinterSunday, August 30, 2015

Dresses


WORKED:''Sallon i rrobaqepsis Nerina '' and Behluli GIRLS ..


Ky eshte vendi ku ne punojm quhet ''Sallon i rrobaqepsis NERINA'' dhe ky fustani eshte nje fustan shum i bukur i punuar nga ne dhe eshte fustani qe ndoshta me se shumti kontribuam në të ne Behluli Girls u munduam ta bejme te duket mir shpresoj qe te ju pelqej ..


This is where we work called 'salon tailoring NERINA' 'and this dress is a dress very nice work from us and it is the dress that probably mostly We contributed to the Behluli Girls tried to make it look better hope that you enjoy ..

Weding.....Kishim nje Dasem ne nje vend tjeter ishte kryeqyteti i Maqedonis,SHKUPI ne kemi disa familjar atje na ftuan atje dhe u duka keshtu shpresoj tju peqlej pezgjedhja ime :D Ju pershendes Diellza Behluli..


We had a wedding in another country was the capital of Macedonia, Skopje have some family there invited us there and got dressed so I hope to enjoy my style: D .You greet Diellza Behluli ..
Wednesday, May 6, 2015

FOR ME BEST DRESSES IN METGALA

Game Over


Te Dashur!

Ne na vie shum keq qe ne nuk jemi aq aktive ne blog kjo ndosh sepse ne jemi edhe ne shkoll dhe ne pun . Puna jon është si rrobaqepse . Kjo bluza ketu ishte nje bluz e thjesht thjesht kisha deshir ta bëja ketë pjesen  lart ta rregulloja ndoshta.

Dear!

We come very sorry that we are not so active in the blog This is mainly because we are also in school and job. Ion work as seamstress. This shirts here was a simple blues just I wanted to do this part up to standards including perhaps.

Dress on a sunny day


 Nje dite me diell .Ne shtetin tonë arriti vera eshte nxehtesi shum e madhe prandaj vendosa nje dit te dukem bukur me këtë  fustanin e mrekullueshëm. Eshte fustan komod shum i lezetshem....A sunny day summer arrived .We our state is very great heat so I decided one day to look beautiful with this gorgeous dress. It is very delightful cozy dress ....

Këto këpuc jan shum te rehatshme te pershtatshme per te ecur dhe shum te bukura ne dukjee.. Kepucet janë Nike Air..
Duket edhe nje orë dore e bukur nga Ferruci.


These are very comfortable shoes suitable for walking and very beautiful in appearance .. shoes are Nike Air ..
It seems even a nice watch from Ferruci.

Wednesday, April 22, 2015

SUMMER IS COOMING ...


Ishte nje dite shum e bukure me diell,sic e ceki si gjithnje qe dielli na  jep energji shum te mire. Qysh ne mengjes ishim duke vequar veshjet tona te se shtunes. Ishte vikend ne mbremje donim te dukeshim me stil eleganc.

Sunday, April 5, 2015

Blue-WhiteJean:H&M
Bag:Micheal Kors


Model:Diellza Behluli
Facebook:https://www.facebook.com/diellza.behluli
Instagram:diellzaab
Twitter:Bertina Behluli

Sunday, March 29, 2015

TREND MODELS IN 2015REDFustani i bukure i dizajnuar nga Nerina Fashion,nje model shum i bukure. Mjaft komod.

PASARELA


Me ftuan ne nje pasarel te shkolles te behem si modele ne nje nga dizajnet e disa shoqeve te mia te shkolles te cilat vijojn mesim ne kete lemi. Natyrisht pranova me kenaqsi sepse te behem nje modele eshte endrra ime. Nuk ishin shum veshje te cilat mi percaktuan por ato qe me zgjodhen ishin te mira.

With a footbridge invited to school to become as models in one of the designs of some of my wife school which attend classes in this field. Of course I accepted with pleasure because to become a model is my dream. There were more my clothing which delineated but chose were the ones with the best.

Tuesday, March 10, 2015

STREET STYLE

 Monday
 It's all about green and black. Jeanse,shoes!
 In Candy Camera here,Jeanse,Dresses in Mirror
 Sunnyday,glasess,balerina,CandyCamera
 Seflie with Barbie in black hair and best dresses
Love you all from Diellza Behluli.
Behluligirls

PHOTOSHOOTING


Ishte nje fotografim i cili tregonte makijazhin te cilin na vendosi nje e njohur ne vendin time ku jetoj ne Gjilan. Ajo perdori mjetet shum te bukura,te cilat na zbukuran neve aty.
Kaluam shum bukure,shpresoj se do tju pelqej edhe ky postim.

It was a photograph which showed make-up which put us a recognized my country I live in Gjilan. She used the very fine tools, which we zbukuran us there.

We spent very nice, hope you will like that even this post.

Tuesday, March 3, 2015

INSTAGRAM

Mund te na ndiqni ne Instagram,aty kemi me shum nga e perditshmja jone.
Ju lutem.

You can follow us on Instagram, there have more of our everyday.

Please.

Monday, March 2, 2015

BEST DRESSES EVER
Beme foto nje dite ne dyqanin ku punojm. Modele u bera une Mila Behluli. Dizajnin e fustanit e beri Nerina Fashion te cilen mund ta gjeni ne Facebook me emrin Sallon i Rrobaqepsise Nerina. Nje grim te bukure me beri Salloni Bliss. Kaluame per mrekulli,na fotografoi nje djale me emrin Shqiprim Mifari fotograf. Postimet vazhdojne edhe ne dit e ardhshme sepse kemi shum qka per t'ju treguar.

We made the picture a day in the shop where we work. Mila I Models were made Behluli. Design and Fashion dress did Nerina which can be found in Facebook with the name Nerina sewing Salon. A beautiful makeup Salon Bliss made. Passed for miracles, we photographed a boy named Shqiprim Mifari photographer. Posts continue the next day because we have more to tell you what.