Sunday, August 30, 2015

Weding.....Kishim nje Dasem ne nje vend tjeter ishte kryeqyteti i Maqedonis,SHKUPI ne kemi disa familjar atje na ftuan atje dhe u duka keshtu shpresoj tju peqlej pezgjedhja ime :D Ju pershendes Diellza Behluli..


We had a wedding in another country was the capital of Macedonia, Skopje have some family there invited us there and got dressed so I hope to enjoy my style: D .You greet Diellza Behluli ..
No comments:

Post a Comment