Saturday, November 22, 2014

TEA EMONA BRAND/FRUTA MALI/FRUIUT WILD

                                                                         BEFORE


AFTER
Tonight with my girls drinking TEA,love them,have a good arome!!

TONIGHT WITH MY GIRL!!!!

Sonte jemi ne nje ndej me vajzat e mia.. 
Jan disa vajza te dajes. Dorutina,Floretina,Shkurte Mehmeti
Jemi ne dhe keto vajza do te rrim gjate gjith nates do te bejme ca foto shpresoj se do t'u tregojm..
Shpresojme te kalojm mir edhe ne !!
Love.

Tonight we are a party with my girls ..
Are some girls uncle. Dorutina, Floretina, Mehmet Shkurte
We are, and these girls will stay overnight will do some photos hope will show ..
Hopefully we pass better !!

love

Yellow!


Nje xhemper shum i rehatshem,disa nuanca te ndryshme me dia efekte te aparatit ishte ideja e menager tone Nisska Behluli

Sweater: ONLY dope collection

A very comfortable sweater, some different nuances with dia effects apparatus was the idea of our menager  Nisska Behluli

Sweater: ONLY dope collection

Red and Black!Na  falni neve nese nuk kemi qenë aq aktive mirpo ne duhet te merremi edhe me mesimet ne jemi 15 vjeqare dhe jemi ende ne shkoll! Shpresoj tju pelqej kombinimi im


Mila Behluli : Facebook Milaa Behluli/ Twitter :@behlulijetmire / Instagram : milaabehluli
Follow me !

Clothes:
Jeans: H&M , T-shirt : Zara
......

Excuse us if we have not been as active request but we must also deal with the lessons we are 15 years old and are still in school! Hope you like that my combination


Mila Behluli: Facebook Milaa Behluli / Twitter:behlulijetmire / Instagram: milaabehluli

Jeans: H & M, T-shirt: Zara


WHITE
Nje nate vendosem te bejme ca kombinime dhe arritem te bejme shum te bukura!
Shpresoj se do tju pelqej!
Jane rroba me marka shum te njohura,te cilat do shifni me poshte!
Jemi shum te zena per shkak te shkolles,por sa te mundemi do tju postojme juve per te shikuar sa me shum nga Blogu jone!
Faleminderit shume juve shikuesit e tane! <3
Luv
..

One night we decided to do some combinations and managed to do very nicely!
Hope you will like!
Clothes are very popular brands, which will see the below!
We are too busy because of school, but how to you can be to watch you by posting as many of our blog!
Thank you very much to you our viewers! <3
luv

Diellza Behluli : on instagram : diellzaab / twitter @Bertinabehluli / facebook Diellza Behluli
Contact with me !!

 Short: Bershka , Setter: Vero Mode  , T-shirt : Jordan 


Thursday, November 20, 2014

Tonight / 20 November

Sonte perseri jemi duke shikuar serialin "Dila Hanim" me familje.
Eshte nje histori shum e mire me nje vajze shum te mencur.

Tonight again're watching the series "Dila Hanim" family.

It is a very good story with a very clever girl

H&M
Jane disa gjera,kjo per koke eshte H&M
Syzet RAIN BAIN.
Shpresoje se do tju pelqej..
Love.

There are some things, that per capita is H & M
RAIN glasses BAIN.
Hope you be like that ..

love

Bu Tarz Benim / Ky eshte stili im


 İvana Sert Kimdir 


O Zot! Ky fustan me ka magjepsur teksa e shikonim kete emision shum te mire rreth stilit!
Ketu ka vajza shum te bukura te cilat kan shije shum per veshje.. Jan disa shum te bukura do tua postojme me vone..
Jan te mrekullueshme
Por Juria vishet teper bukur,İvana Sert Kimdir me se shumti me pelqen. Ajo vishet ne menyren me unike ne bote.
Mezi pres episodin e ardhshem te ketij emisioni.
Show Tv

http://www.butarzbenim.net/

Oh God! This dress has watched spellbound as this show very good about style!
Here there are many beautiful girls that have more taste for clothing .. are some very nice by posting your will later ..
And were wonderful
But the jury more beautiful dresses, Ivana Sert Kimdir mostly I like. She dresses in the most unique in the world.
I look forward to the next episode of this show.
Tv Show


http://www.butarzbenim.net/

HOW DO I LOOK - TV

Jemi duke e shikuar kete emision per momentin,në FOX LIFE,eshte nje emision shum shum i bukur dhe i qelluar..
Ky emision ndryshon veshjet e njerzve shume
Ja disa shembuj me posht,cfare dallimi me te vertet WAU.

We're watching this show for the moment, the FOX LIFE, is a very very nice show and shot ..

This program changes outfits more people.

Here are some examples below, what difference really, really WauPostimi i 100 / Post 100

Ky eshte postimi i 100 tashme i kemi bere disa muaj.
Vendosa ta beje postimin me shkronja sepse Google me ka ndeshkuare per arsye sepse nuk shkruaj,ju lutem tregoni ju me komentet e juaja qfare ju pelqen ketu tek ne.

This is post 100 have already done a few months.

I decided to make posting letters because Google has punished me for reasons for not write, please tell you with your comments what you'd like us here.

Wednesday, November 19, 2014

CHANEL

WANT,WANT,WANT!!!!!

Miremengjes!!!!!! / Good morning !!!!!!

Miremengjes shikues te dashur,mbreme ka qene nje nate shum e bukur,e qete!
Sot kemi nje dite te sterngarkuar,i kemi ca obligime familjare dhe ato te shkolles..
Shpresoje qe do te kem kohe te kycem perseri ne blog!
Shpresoj se do te keni nje dite te kendshme!
Ketu ne Kosove eshte me shi,por ngrohet!
LUV <3

Good morning dear viewer, last night was a night very nice, quiet!
Today we have a much busy day, we have some family obligations and school ..
I hope you will have time I log back into the blog!
I hope you'll have a nice day!
Here in Kosovo is rainy, but warm!

  LUV <3

VM - Hero (Official Video HD)
Eshte nje komshi ketu afer,eshte bere kengetare!

Na pelqen shum kenga,shpresoj edhe juve te dashure!

Degjim te kendshem


Here is a close neighbor, has become a singer!

We like many songs, I hope dear to you!Nice hearing

Now


Tash!
Tash jemi duke e shikuar kete serial,eshte serial turk por me domethenje shum te mire.
Jemi me familje ketu ne shtepi,ngrohet mbrena..jashte eshte frym me shi!
Duke shikuar televizor po kalojme shum bukur.

Now!
Now we are watching this serial, serial is Turkish but very good meanings.
We are family here at home, warm rainy mbrena..jashte is spirit!

Watching TV is very nice pass.

OMG


O Zot! Nje fashioniste e vertet eshte duke na ndjekur tashme,e duam!
Eshte nje kengetare dhe te njejten kohe nje stiliste shum shum e mir.
Duke gjithmon bukur,ne e ndjekim shum
E duam..

Jonida Maliqi

Oh God! A true fashionista is already following us, we love!
Is a singer and the same time a very very better stylist.
By always beautiful, we follow very

We love ..

Hello

Mirembrema njerez! Ne kemi munguar pak ketu ne blog por kemi qene te zena shpresoj qe te na falni..
Do te vazhdojme te postojme me teper.
Love you
Evening people! We have missed a few here in the blog but have been occupied hope you forgive us ..
We will continue to by posting more.

love you

Sunday, November 16, 2014

Like it

We love this,for hair this is the best

LUNCH

 Meat : chicken,beef
 Potato
 SALADE : tomatoes,cabbage.

It was a very good lunch!!

WORK


 

GOLD ACCESSORY


JU LUTEM/PLEASE

Ju lutem komentoni ne postimet e tona sepse kemi nevoje per ndihmen e juaj. Te dime per njerzet aktiv qe janene blogun tone


Please comment on our posts because we need your help. Active People know about you janene our blog

GOOD AFTERNOON

Miredita njerez! Cka ka te re?
Ne mbreme nuk kemi qen aktive sepse kemi qen te zena duke pergaditur ushqime per nje mbremje sonte!
Kemi nje gosti me familjare,do te kalojme shum mire sigurisht!
Djemet tane do te bejne pergaditje per meshkujt,kurse ne per femrat!

Good morning people! What's new?

We have no dog last night because we have active dog occupied preparing food for a party tonight!

We have a feast with family, will certainly move very well!

Our guys will do PREPARATION FOR men, while for women in!