Saturday, November 22, 2014

TONIGHT WITH MY GIRL!!!!

Sonte jemi ne nje ndej me vajzat e mia.. 
Jan disa vajza te dajes. Dorutina,Floretina,Shkurte Mehmeti
Jemi ne dhe keto vajza do te rrim gjate gjith nates do te bejme ca foto shpresoj se do t'u tregojm..
Shpresojme te kalojm mir edhe ne !!
Love.

Tonight we are a party with my girls ..
Are some girls uncle. Dorutina, Floretina, Mehmet Shkurte
We are, and these girls will stay overnight will do some photos hope will show ..
Hopefully we pass better !!

love

No comments:

Post a Comment