Wednesday, December 3, 2014

Naten e mire te dashur / Good night dear

Ne po perdorime kete term Shqipe / Anglisht sepse dhe jemi Shqiptare,pastaj ne ta dije e gjith bota se edhe ne Kosove e Shqiperi merremi me mode me blog jo vetem te tjeret. Ne e bejme kete qe me shume te njohin origjinen tone,jemi nga i njejti vend i Rita Ora,Kosova. Pastaj shpresoje se nuk do t'u merzisim per kete gje ndoshta do t'u bjere  te lexoni me shum por shpresoj se do te me kuptoni. Shikojm gjitha bloger shkruajne ne gjuhen e tyre pastaj kjo me pelqen shume sepse nga gjuha kaloj ne origjinen e tyre dhe marr vesh nga jane.
Tashme eshte vone por desha te sqarohem me kete gje. Ka qen nje dit shum e lumtur sot nga ne sepse jemi te sigurta se me vitin 2015 do t'u prezantojme shum e shum ide tona,shpirtin tone qe ka te beje i gjithi me art.
Ju deshirojme nje nate te mire e te qete. Shum dashuri per juve!!!
Do te shihemi neser perseri shpresoj se do te na vizitoni.


We are using this term Albanian / English because and are Albanian, then we have known the entire world that we deal with Kosovo and Albania mode with blog not only to others. We do this was more to know our origins, are from the same place of Rita, Kosovo. Then hope it will not be upset about this probably will fall to read more but I hope you will understand me. See all blogger write in their own language then I like it because of the language slip in their origin and inquire from are.
Is already late but I wanted to sqarohem this. There dog a happy day today many of us because we are sure that the 2015 will introduce you pretty much our ideas, our soul that has to do entirely with art.
We wish you a good night of quiet. Much love to you !!!

We will see you again tomorrow hope that you will visit us.

No comments:

Post a Comment