Sunday, November 30, 2014

Nga jeni? / Where are you from?

Nga vini ju vizitoret e mi te dashure?

Visitors come from you my dear?

Mua me intereson se nga vini ju vizitoret e mi te dashure. Me bëni kurreshtare se si na shiqoni vazhdimisht dhe nuk na komentoni,kjo gje na shqetesone shume. Jemi shqipatare dhe kemi nevoje per ndihmen e juaj.

I am interested that you come from you my beloved visitors. With curious how do we're looking constantly and do not comment, this thing shqetesone us more. We shqipatare and we need your help.

No comments:

Post a Comment