Tuesday, December 16, 2014

Some dresses on footbridge.


Ketu ne foto po shihni disa fustana ne pasarel deshem t'ua tregojme edhe juve sepse jane shum te bukure,nuk eshte se kemi ndjekur ndonje pasarel por i percjellim vazhdimisht pershembull ketu ne Kosov mund ta shikojm FASHION TV dhe shume inspirohemi. Po ashtu ne rrjetet sociale ndjekim vazhdimisht. Do tua tregojm edhe disa pasarela te Kreatoreve te Modes ketu ne Kosove. Jan shum te talentuar. Ne i duam prodhimet vendore dhe ata jane disa dizajner te mrekullueshem.

Here in the picture you see some dresses to show the footbridge we got them because you are very beautiful, is not that we ever attended footbridge but always congregated here in Kosovo example can see more FASHION TV and be inspired. Also on social networks constantly follow. Your will also show some footbridges fashion creators here in. Are usually very talented. We love local products and they have some wonderful designer.

No comments:

Post a Comment