Sunday, December 7, 2014

@BuTarzBenim emisionNe shikojme vazhdimisht kete emision,eshte shum i qelluar sepse ka te beje me moden me se shumti,ne gjuhen turke eshte. Jan disa vajza te cilat garojne rreth stilit dhe nje juri shum e bukur edhe juria perbehet nga stilistet me te bukur te Turqi. Juria vishet jashtzakonisht bukure sidomos ─░vana Sert,ajo ka nje veshje teper teper te bukure elegante unike,ne e duam ate.
Website eshte aty posht ku mund te shikoni me teper rreth ketij emisioni.

We constantly look at this show, is very fired because moden deals with mostly, the Turkish language is. Are some girls who compete on style and a very nice inquest jury also consists of designers with a beautiful Turkey. Jury spins extremely Ivan Sert especially nice, it has a more incredibly beautiful dress unique elegant, we love it.

Website is down there where you can see more about this show.
http://www.butarzbenim.net/

Please click on ads on our site to help us :(

No comments:

Post a Comment