Sunday, December 7, 2014

Today out / Black
 Sunglasses : RainBain
Sot dolem pakez ne qytet dhe bleme disa gjera,eshte nje stil shum i bukure ne te cilin ndihem rehat dhe bukur. Eshte esenca e modes qe te mos hargjojm shum e te dukemi mire,ashtu bejme edhe ne.

Today We did a little on the town and bought some things, is a very beautiful style in which I feel comfortable and beautiful. It is the essence of the modes that not many of the hargjojm we look good, so do we.

No comments:

Post a Comment