Tuesday, December 9, 2014

Naten e mire te dashur/Good night dear

Naten e mire te dashur,shpresoj se keni pasur nje dite te veshtire dhe erdhi koha qe te pushoni pak sepse ngarkesa e tepert edhe e bene te nevojshme gjumin. Per t'u relaksuar truri yne,per te qene me fresh neser,me me shume energji.
Ne patem nje dite te veshtire qendruam me familjaret tane te dashure,me disa femije te vogel te mrekulleshem qe kemi ne familje. Kemi disa engjuj ne familje te cilet na mbrojne shume. Kaluam me ta shume kohe,pi dhe hame dicka te pregaditur nga nena jone.
Po shkojme te mbushemi me energji shpresoj se edhe ju gjithashtu. Qendrimi gjate nates nuk eshte edhe aq i mire,sepse te gjithe e dime qe nata eshte per te fjetur. Prandaj ne e praktikojme kete gje me shume vullnet te pushojme te mbushemi me energji per diten e neserme.
Ky blogu jone,ju te dashure shikues,vizitore te rregullt jeni bere tashme pjese e jetes tone,sepse kete blogg tashme pe praktikojme sikur te jete ditari yne. 
Ju deshirojme nje nate te qete,faleminderit shum <3
Love.


Good night dear, hope you had a hard day and it came time to rest a little because of the excessive workload made it necessary even sleep. To relax our brains, in order to be fresh tomorrow, with more energy.
We had a difficult stayed with our dear family, with some of our wonderful little children you have at home. We have some family angels who protect us more. We spent more time with them, drink and we eat something prepared by our mother.
If we go and filled with energy hope you too. Staying overnight is not so good, because we all know that the night is for sleeping. Therefore we practice this with more willingness to cease to filled with energy for the next day.
This our blog, you, dear viewer, regular guests are already become part of our life, because this blogg already be seen practicing as our diary.
You wish a quiet night, many thanks <3

love

No comments:

Post a Comment