Monday, December 8, 2014

DETAILS


Kjo eshte ajo ngjyra ime e perferuar,jane disa detaje,nga perberja e tyre. Ju kemi treguar edhe me heret se canta ka nje kombinim dhe kepucet jan me material te mendafsht. Keto jan disa detaje te stilit tim paraprak me poshte.
Shum dashuri per juve <3

This is what my color perferuar are some details of their composition. You have shown previously that there is a combination bags and shoes are the silk material. These are some details of my previous style below.

Much love to you <3

No comments:

Post a Comment