Monday, December 8, 2014

Ngjyra ime e pelqyer / My color liked
Keshtu e veshur ndihem rehat shum,sepse eshte nje fustan per stinen e dimrit dhe eshte shum komod. Pastaj qizmet jan shum te rehatshme dhe te nxehta natyrisht per dimer keto te duhen me se te tepermi hahaha. Bags eshte me material lekur dhe lesh.eshte nje kombinim shum i bukur,kemi peshtatur qizmet dhe canta eshte nje ngjyre shum e bukur e cila rrin mir edhe gjate stines se dimrit.
Shpresoj se po ju pelqen,faleminderit shum. Shum dashuri per juve.

So I feel comfortable wearing much, because it is a dress for the winter season and is very cozy. And the boots are very comfortable and heated for winter course these need more than the mostly hahaha. Bags and leather material is lesh.eshte a very nice combination, have adapted boots and bags is a very nice color which one is better even during the winter season.

I hope that if you like, thanks a lot. Much love to you.

No comments:

Post a Comment