Thursday, December 11, 2014

HOOD


Ne te dyja kemi veshure kete kapuc qe e ka dizajnuar Nisska,ishte ideja e saj qe te bente nje te tille. Dhe ne e veshem. Rrine shume bukure neve na pelqen po edhe te tjerve ju pelqen sepse vazhdimisht na pyesin se nga na ka ardhur.

We both have worn the hood that has designed Nisska was her idea to make one. And we clothed. Stay pretty much like us but also to others you like he constantly ask us by coming to us.

No comments:

Post a Comment